Nieuwsflits

Vakantie

De vakantie is begonnen! 馃槑
Graag zien we jullie op vrijdag 2 september weer bij de training!

Fijne zomer allemaal!

nieuwsupdate

Hallo Tachi-Tijgers,

Even weer een nieuwsbulletin vanuit het bestuur en de trainer. Landelijk gezien stijgen de cijfers met betrekking tot besmettingen van het Corona virus, ook in Midden Drenthe, met name op de basisscholen. Hierdoor zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. Van 17.00 uur tot de volgende dag 05.00 uur mogen er geen trainingen en wedstrijden worden gegeven in de amateursport.

Dit betekent dat op de vrijdagavond de judo niet door kan gaan. Maar als trainer en bestuur hebben we nagedacht over de mogelijkheden wat wel kan. Er mag overdag wel getraind worden en we hebben de optie van trainen op de zondagmorgen voorgelegd aan de eigenaar van Any Body. Deze stemde hierin akkoord. Hier zijn wij erg blij mee, want in januari 2022 willen we de bandexamens houden. Er is gekozen voor een alternatief en hopen dat jullie je hier allemaal in kunnen vinden.

De aankomende weken, t/m 18 december zal de training als volgt plaats vinden:

- zondagochtend Groep 1 09.30-10.15 uur
- zondagochtend Groep 2 10.15-11.00 uur
- zondagochtend Groep 3 11.00-12.00 uur
- zondagochtend Groep 4 12.00-13.00 uur

We wachten af wat de volgende stap zal worden vanuit het RIVM en de Overheid. Gelieve aan de basisregels te houden vanuit de Overheid

Basisregels voor iedereen:
路 was vaak en goed uw handen
路 houd 1,5 meter afstand
路 blijf thuis bij klachten en laat u direct testen
路 zorg voor voldoende frisse lucht
路 dragen van mondmasker verplicht

Tijdens de lessen geldt dat er geen ouders mee mogen in de DOJO, zet uw kind af bij de deur, er zal een judoka aanwezig zijn om de kinderen op te vangen en deze draagt er zorg voor dat de kinderen naar de les naar buiten gaan, waar u uw zoon/dochter op kunt halen.

Met een sportieve groet, Bestuur en trainer Tachi Beilen

5e Sneeker beker

Categorie
JBN Wedstrijden
Datum
19 november 2022 00:00
Locatie
Thomas Zandstrastraat , 8601CW Sneek
Waar Sportcomplex Schuttersvel 1d
Adres Thomas Zandstrastraat , 8601CW Sneek
Deelname jongens en meisjes geboren in 2016 tot en met 2005.
Voor de beginnende Witte en Gele banders is er het Opstap Toernooi.
Wedstrijdsysteem halve competitie, maximaal 12 deelnemers per poule. Bij meer dan 7 deelnemers gaan de eerste twee over naar een finalepoule.
Inschrijfgeld Euro. 10.00 per judoka (incl.judo-clinic)
Sluitingsdatum 20 oktober 2022
   
Gewichtsklassen De gewichtsklassen worden ingedeeld aan de hand van de inschrijvingen. Er wordt, zo mogelijk, de gangbare gewichtsklassen gehanteerd
Aanvang weging wordt afgedrukt op de deelnemerskaart
Gewicht Niet voldoen aan de ingedeelde gewichtsklasse bij weging, kan leiden tot diskwalificatie, als er geen mogelijkheid is tot ompoulen. Extra kosten bij ompoulen zijn 鈧 5,-!
Aanvang judo-clinic Aansluitend aan de prijsuitreiking vindt een judo-clinic plaats. Alle deelnemende judoka鈥檚 mogen daar aan mee doen. Graag doorgeven bij de weging.
   
Bijzonderheden Er is gekozen voor een aansluitende judo-clinic om de kinderen optimaal judo te bieden. Dus wedstrijden en 45 min judo-training/judo plezier.
Lidmaatschap Lidmaatschap JBN is verplicht .
Aansprakelijkheid De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal en/of ongelukken in welke vorm dan ook .
 
 

Powered by iCagenda

Tachi Beilen
Romhof 43-45
9411 SB Beilen
 
Postbus 18
9410 AA  Beilen
 
telefoon: 0593-540731
 
 logo facebook01 logo twitter01 

Wedstrijdkalender