Nieuws

nieuwe maatregelen

Geschreven door Ellen Oosting op .

Beste judoka's en ouders/verzorgers,

De overheid en het RIVM hebben wederom ingrijpende maatregelen aangekondigd t.a.v. het Corona-virus Covid-19. Dit om het virus verder de kop in te drukken, want het gaat niet goed en de cijfers van besmettingen stijgen per dag, Drenthe zit ook in de gevarenzone!!

Het bestuur kreeg recent bericht dat er een ouder van een judoka is besmet met het Covid-19 virus. Na contact gehad te hebben met de GGD-Drenthe, waren er geen verdere maatregelen nodig. Echter het gaat hier om een contactsport en de trainers voelen zich hier niet comfortabel bij. 

In overleg met de trainers heeft het bestuur de beslissing genomen dat de trainingen gedurende 4 weken stop gezet worden. Het virus ligt op de loer en we willen niet dat er judoka's of trainers ziek worden. Als bestuur zijn wij ons ervan bewust dat dit voor de judoka's niet leuk is.

Gedurende deze 4 weken blijft de contributie doorgaan, aangezien de huur van de DOJO ook doorgaat. Mocht dit voor u problemen opleveren neem dan even contact op met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In week 47 zal het bestuur in overleg met de trainers opnieuw naar de maatregelen kijken.

Wij hopen jullie in december weer te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en de trainers van

Budovereniging Tachi Beilen

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Tachi Beilen
Romhof 43-45
9411 SB Beilen
 
Postbus 18
9410 AA  Beilen
 
telefoon: 0593-540731
 
 logo facebook01 logo twitter01 

Wedstrijdkalender